O nama

YU-LABEL je kompanija koja se bavi flekso štampom samolepljivih etiketa i drugih proizvoda. Jedna je među prvima u svojoj branši. Akcenat je prvenstveno stavljen na odličnom kvalitetu i željama kupaca, ali i konkurentnoj ceni. Već godinama radimo sa kompanijama koje su vodeće u svojoj oblasti.

Tehnologija flekso štampe koja se koristi u našim pogonima je EKOLOŠKI ISPRAVNA i ne šteti životnoj sredini. Ekološka ispravnost naših proizvoda je potpuna, kao i proces reciklaže otpadnih materijala.

Visoka tehnologija naše štampe se ogleda, između ostalog, i u boji koja se koristi. Reč je o najnovijoj i najsavremenijoj UV boji proizvođača SERICOL (Velika Britanija) koja se koristi u sistemu “hladne UV štampe”. Kvalitiet UV boja se nalazi u njenom pigmentu zbog čega boja na etiketi izgleda mnogo prirodnije i jasnije. Umesto UV laka postoji mogućnost LAMINACIJE etiketa radi veće čvrstine i bolje zaštite.

Takođe se u našoj proizvodnji koriste i vodorastvorive boje proizvođača Flint Group (Torda Zvezda). Poseban efekat daje lakiranje štampanih etiketa, čime se postiže njihov sjaj i zaštita od spoljašnjih uticaja, kao što su vlaga ili razne hemijske supstance. Lakiranje svakako doprinosi kvalitetnijem izgledu etiketa i samim tim proizvoda.

Mašine koje se koriste za liniju flekso štampe su proizvedene od strane vodeće kompanije u svetu koja se bavi proizvodnjom flekso mašina za štampanje, Danski NILPETER.

 

MEDALJE

YU-LABEL je počeo da gradi svoje ime i da se dokazuje kao uspešna kompanija uzimajući učešće na Međunarodnim sajmovima.

 

Prvo priznanje
Zlatni pečat


2000


Međunarodni sajam grafike
Grafima

Pet zlatnih
medalja i priznanje
za kvalitet nalepnica


2001


68. Međunarodni sajam
poljoprivrede u Novom Sadu

Veliku zlatnu
medalju, dve zlatne,
srebrnu medalju,
posebno priznanje
za kvalitet


2002


69. Međunarodni sajam
poljoprivrede u Novom Sadu

Dve zlatne,
jedna srebrna i
jedna bronzana
medalja


2003


70. Međunarodni sajam
poljoprivrede u Novom Sadu

Velika zlatna
medalja za kvalitet,
tri zlatne medalje,
priznanje za vrhunski
kvalitet.


2004


71. Međunarodni sajam
poljoprivrede u Novom Sadu

Tri zlatne medalje
i posebno priznanje
za vrhunski kvalitet.


2005


72. Međunarodni sajam
poljoprivrede u Novom Sadu

 

POLITIKA KVALITETA

Politika kvaliteta YU-LABEL

ANKETA